сряда, 12 февруари 2014 г.

Анталия - лукс и блясък

Анталия е един от най-важните и луксозни центрове на Турската ривиера. Включва град Анталия и няколко прекрасни курорта като Лара, Сиде, Алания и Кемер. Този бляскав туристически район е разположен в южните части на Турция, на живописния средиземноморски бряг.

Анталия
Множество посетители избират Анталия за своята лятна почивка, благодарение на модерните атракции, прекрасното обслужване, красивите плажове и луксозните хотели. Тук има изумително много забавления, подходящи за всички възрасти и за всеки вкус. Най-оживен и най-атрактивен е град Анталия, където може да избирате от наистина невероятни хотели, предлагащи множество удобства за своите гости. Прекрасни за една преизпълнена с настроение почивка са и съседните на града курорти. Всички разполагат с хубави плажове, където да се припичате на слънце, да се гмуркате в лазурните води, да се забавлявате на някоя от водните атракции, да спортувате и да си отпочивате в някои от плажните барове.
В района има множество археологически и исторически обекти, музеи, джамии и паркове. В самия град Анталия интересна е старата градска част. Разходете се и до местните малки градчета и разгледайте интересния им облик. В по-големите градове също места за разходка и дълги търговски улички.

В целия район има много възможности за пазаруване. В града има няколко мола и много хубави бутици и магазини. В малките градчета се предлагат множество традиционни стоки и продукти.

Имайте предвид, че времето в Анталия е приятно още от сега. При ранни записвания получавате и отстъпки до цели 35 %. Побързайте и се насладете на една прелестна почивка, сред прекрасната обстановка и живописните плажове на един от най-известните туристически центрове.