сряда, 5 март 2014 г.

Най-добрите 5-звездни хотели в Анталия

Ще ходите на почивка в Анталия? Чудите се на кой хотел да се спрете? Искате този път да се поглезите с невероятен лукс и отпускащи процедури? Тогава тази статия е за Вас! Разгледайте най-добрите 5-звездни хотели в Анталия!

хотел Daima Resort
1. Daima Resort модерен,луксозен и разположен на толкова спокойно място, че определено ще поискате да удължите престоя си. Хотелът се намира на 7 км от Кемер и разполага с невероятно разнообразие от удобства и атрактивни предложения за забавления. Настаняването е Ultra All, а обслужването наистина е прелестно.

Хотел Club Salima HV1
2. Club Salima HV1 – хотелът се намира на самия плаж в Белдиби, само на 13 км от Кемер и 45 км от международното летище в град Анталия. Хотелът е заобиколен от зеленина и градини и разполага със свои собствен плаж. Насладете се на местните пейзажи и на прекрасните удобства, които хотелът предлага.






хотел Vera Club Mare
3. Vera Club Mareхотелът е част от веригата Club Vera Hotels и се намира на около 10 км от Белек, в зоната Боазкент. В този хотел не само ще се поглезите, но и ще се насладите на невероятна кухня, отлично обслужване и много екстри. 







хотел Rixos Tekirova
4. Rixos Tekirovaбляскав и предлагащ условия за една наистина прелестна почивка този хотел наистина е невероятен. Намира се в Текирова като близо до него има много търговски улички и алеи за разходки. Само на няколко метра пред него е плажа. Удобствата, забавленията и разнообразните процедури, които хотелът предлага, наистина ще ви подарят невероятна почивка.


хотел IC Santai
5. IC Santaiтова е луксозен и елегантен хотел, който предлага прекрасно обслужване и много забавления за своите гости. Тук има общо 9 ресторанта, няколко басейна и прекрасни зали за развлечения и спорт. Хотелът наистина е прелестен и ще ви поднесе всичко необходимо, за да си подарите една наистина бляскава почивка.