събота, 7 декември 2013 г.

Приказната новогодишна атмосфера в Анталия

Нова година е времето на тържествата, така че защо да не прекараме ваканцията и празниците в Анталия. Ако планирате да избягате далече от студа, тогава елате с цялото си семейство в екзотичните хотели на Анталия. Затворете очи и си представете как изгрява Слънцето над Анталия, посрещнете новогодишния празник на прекрасните плажове, вижте как се празнува Нова година в луксозните хотели на курорта или се отдайте на дълги разходки из забележителностите на града. Няма значение дали предпочитате да прекарате вълнуващо приключение с децата или романтична почивка за двама, ще имате всичко необходимо за да прекарате най-добрата Нова година.

В Анталия
Докато сте в Анталия защо да не комбинирате ваканцията си и с един стабилен шопинг-тур. Хванете някой приятел под ръка и се впуснете в обиколки из центъра на Анталия. Пазарувайки в курорта бъдете сигурни че ще се забавлявате стабилно и ще се сдобиете с множество прекрасни подаръци за любимите ви хора. Анталия наистина е сбъдната мечта за всички, които обичат да пазаруват и да обикалят магазините. Тук може да намерите всякакви бутици и да попаднете на най-различни пазари. Традиционните турски магазини са изключително популярни сред туристите. В тях се предлагат злато, най-различни накити, платове, турски килими, медени съдове, кожени изделия и сувенири. Естествено може да посетите и магазините,предлагащи световно известни маркови облекла, да си купите най-различни екзотични аромати и още какво ли не. Анталия наистина предлага всичко – прекрасни магазини, блестящи плажове от златен пясък и богато разнообразие от забележителности в старата част на града.

Анталия е превъзходна с отрупаните си с палми улици, очарователните яхт клубове, прекрасните ресторанти, предлагащи вкусна ястия и специалитети, отличните възможности за пазар, космополитния нощен живот и множеството исторически забележителности. Именно поради това, всяка година милиони туристи посещават курорта. Анталия е един превъзходен микс от традиции ,космополитност и забавления, които гарантират на всеки прекрасна почивка.

А какво да кажем за навечерието на Нова година? Анталия винаги я посреща с ентусиазъм. Има много фойерверки, на централния площад цяла нощ се провежда уникално шоу и всички се забавляват неописуемо. 

Затова заповядайте в Анталия и се впуснете в едно щуро новогодишно парти! Забавлявайте се и се запасете с чудесни спомени от Анталия!