неделя, 1 декември 2013 г.

Нова година в Анталия - лукс, разнообразие и още нещо

Живописната атмосфера на Анталия, прекрасният морски излаз и интересното архитектурно наследство правят този впечатляващ курорт на Турция едно от най-посещаваните места по случаи Новата 2014-та година.

Анталия разполага с прекрасни хотели, чиято модерна обстановка и предвидени удобства ще ви подсигурят великолепен престой. Може да избирате и от богатият избор от процедури, който ще възобновят, както тялото, така и духа ви. Отдайте се на релаксиращият ефект от турската баня или се насладете на един освежаващ масаж.

Анталия
Многобройните пазари и търговски центрове в Анталия пък са истинска атракция за шопинг-любителите. Може да откриете всякакви неща – килимчета, шалове, дрехи, накити, злато, бижута, множество сувенири, кожени изделия и предмети за бита. В старият квартал Клейчи, ще намерите всякакви стоки, типични за турския бит.

Любителите на по-силните изживявания може да си подарят прекрасни емоции по случаи новогодишния празник. Може да посетите впечатляващия Памуккале или да поплувате сред скатовете и акулите в Аквариумът на Анталия – един невероятен подводен свят от тунели и невероятни морски обитатели.

Анталия разполага и с множество интересни забележителности, който ще ви разкрият предишният облик на турските градове и ще ви впечатлят с интересната си архитектура и културно значение. Освен кварталът Клейчи, може да разгледате още Археологическият музей, Ивли Минарели, религиозното училище Каратай Мадресе, Триумфалната арка и множество други.

В навечерието на Нова година пък се пригответе за една бурна вечер, изпълнена с много настроение, танци, песни и музика. Ще се забавлявате неописуемо, а отрупаните маси и празнични програми ще направят празника ви превъзходен. Не е за изпускане и новогодишната заря в полунощ, която ще разкрие пред очите ви едно необикновено шоу от блясък, форми и цветове.

Новогодишният празник в Анталия определено впечатлява със зрелищност и атрактивност. Ще останете наистина доволни от престоя си там и ще имате прекрасната възможност да се запознаете с местните обичаи и традиции. Гостоприемството на местното население ще ви очарова с топло отношение и любезно обслужване, а прекрасните хотели ще ви подарят прекрасен престой. Посетете Анталия и си подарете незабравим, приказен и много весел празник.