петък, 29 ноември 2013 г.

Нова година в Анталия - една сбъдната мечта

Посрещането на Нова година сред атмосферата на Перлата на Турската ривиера е нещо наистина прекрасно и запомнящо се. Уютна, морска и гостоприемна Анталия е чудесно място за отбелязването на новогодишния празник.

Този прекрасен курорт на Турция ще ви предложи богата гама от забележителности, интересни заведения, атракции и чудесни хотели. Тук наистина няма как да скучаете. Модерните хотели ще ви предложат всякакви удобства, уютна и луксозна атмосфера, а множеството ресторанти ще ви поглезят с прекрасни специалитети и всякакви вкусотии.

Перлата на Турската ривиера
По време на почивката ви в Анталия се запознайте с някои от впечатляващите забележителности. Може да посетите уникалният Архитектурен музей , където има изложени множество римски статуи, саркофази и останки от театъра в Пергамон. Много интересна е и Триумфалната арка, намираща се близо до пристанището на Анталия. Ивли Минарели също е посещавана забележителност. Минарето е символ на града. 

Изключително впечатляващ е Калейчи – квартал в старата част на Анталия. Тук може да се пренесете в миналото, да разгледате интересните постройки, джамиите и да се разходите из тесните каменни улички. В близост е разположено религиозното училище Каратай Медресе, привличащо интереса на множество посетители с интересната си каменна зидария.

В близост до Анталия може да се отбиете до китното селище Аспендос, до националния парк Бесконак, до впечатляващият град Перге или до прекрасният град Каш. Където и да изберете да се разходите ще се сблъскате с тамошното гостоприемство и ще се натъкнете на удивителни забележителности, постройки и живописни заливи.

Многобройните красоти в Анталия, страхотната природа и впечатляващите исторически паметници ще направят престоя ви там наистина невероятен. Освен това ще имате възможност да посрещнете един прекрасен новогодишен празник, придружен от много атракции, музика, песни и отлично настроение.

Този очарователен турски курорт наистина ще направи празника ви специален, а прекарването ви незабравимо. Потопете се в уникалната атмосфера на Анталия, подарете си множество прекрасни моменти, запасете се с куп празнични емоции и се насладете на една уникална почивка, сред красотата и гостоприемството на Перлата на турската ривиера. Посрещнете и вие една чудесна Нова 2014-та година в Анталия.