сряда, 20 ноември 2013 г.

Анталия - живописна и толкова атрактивна

Анталия е един от най-посещаваните курорти в Турция, съчетал в себе си прекрасни плажни ивици, модерни хотели, множество атракции и живописна природа. 

Анталия
Забавлението в Анталия е сигурно по всяко време на годината. Ресторантите тук са прекрасни и предлагат богат избор от вкусни ястия. Нощните заведения предлагат интересни тематични програми и много музика. По крайбрежието е пълно с уютни кафенета и барове, който ще ви предложат чудесно обслужване. 

В този прекрасен турски курорт има множество интересни забележителности, който ще ви подарят страхотни впечатления. Изключително интересен е кварталът Калейчи, където може да се насладите на прекрасни разходки из тесните улички и старовремски къщи или да посетите традиционните пазарчета, от където да се сдобиете с интересни сувенири и подаръци.
И като говорим за пазари, Анталия е пълна с невероятни магазини и търговски комплекси. Предлагат се стоки, както на известни марки,така и на типични за турската култура предмети и храни. 

И не на последно място нека споменем и за множеството атракции в Анталия и красивите хотелски комплекси. Забавлението и страхотното изкарване тук е сигурно и независимо дали предпочитате да се насладите на ползотворна почивка или да се впуснете в бурния нощен живот на курорта. Не случайно Анталия носи прозвището „Перлата на Турската ривиера”.