петък, 25 октомври 2013 г.

Незабравима нова година в Анталия



Ако искате да се насладите на едно уникално изживяване и да посрещнете Новата 2014-та година сред неописуема атмосфера, то непременно се спрете на живописната Анталия. Един от най-известните курорти на Турция със сигурност ще ви изненада приятно и ще ви подари един незабравим празник.

нова година в анталия
Анталия

Специалните новогодишни оферти до Анталия, с организирани полети от София и Варна, ще ви поднесат прекрасен празник, край крайбрежието на Средиземно море. Ще останете изненадани от уникалното разнообразие от хотели, които ще ви впечатлят, както с екзотичната си красота, така и с удобствата, които предлагат.



Хотелските комплекси в този прекрасен средиземноморски курорт наистина ще ви очароват. Настаняването по случай празника е All Inclusive, така че определено няма да ви липсва нищо. Прекрасните ресторанти, предлагащи голям избор от вкусни ястия и специалитети, бляскавите барове и страхотните заведения, предлагащи всякакви забавления и атракции със сигурност ще превърнат престоя ви в Перлата на турската ривиера едно уникално изживяване. В страхотните хотелски комплекси ще имате възможност да се насладите на ефекта от ориенталската турска баня, която има, както отпускащ, така и разкрасяващ ефект. Освен това повечето хотели в Анталия предлагат изключително разнообразие от атракции и услуги като повече са директно включени в цената. Може да стреляте с лък, да спортувате, да идете на масаж или на кино, да посетите салон за красота и дори да пояздите.

В някои от хотелите пък се провеждат и специални тематични вечери като например Турска нощ, караоке вечер, диско-парти, жива музика, шоу със скечове и много други. В Анталия наистина ще намерите всичко и със сигурност няма да скучаете и за минутка.


По време на новогодишната ви почивка задължително отделете време да се разходите из този уникален град и да се насладите на прекрасния му облик. Невероятната природа, съчетана с красивата архитектура и морския излаз ще ви очароват. Анталия притежава и голямо разнообразие от исторически и културни забележителни. Тук се намират триумфалната арка Адрианова врата, кулата Хъдърлък, джамията Ийвли Минаре, множество паметници и паркове, както и известният Археологически музей.

нова година в анталия 2014
Анталия 2014
В навечерието на Новата година Анталия Ще ви поднесе едно истинско шоу и много празнично настроение. Повечето хотели организират специални гала вечери, с вкусни деликатеси и разнообразие от напитки. Ресторантите из Анталия също предлагат отлична храна, множество тамошни специалитети и жива музика. Пригответе се за наистина една вълнуваща вечер и много танци, защото Анталия знае как да посреща празниците.

Точно в полунощ водите на Средиземно море се обагрят в едно феерия от блясък и цветове. Гърма на празничните фойерверки се смесват с множеството наздравици и новогодишни пожелания. Танците и забавите продължават с пълна сила до сутринта и от всякъде се носят радостни възгласи по случай Новата година.

Насладете се и вие на този земен рай и си подарете една вълнуваща, прекрасна и емоционална почивка в Перлата на турската ривиера. Анталия наистина ще ви очарова и бъдете сигурни, че ще се посрещнете идната 2014-та година с много прекрасни впечатления и празнично настроение.