сряда, 10 октомври 2012 г.

Нова година 2013 в Анталия



Анталия се намира в западната част на Турция, на брега на средиземно море. Градът е много красив и разполага с красиви пясъчни плажове и прекрасни заливи,които са идеални за почивка на открито. Анталия е популярна туристическа дестинация, която привлича туристи от  цял свят всяка година. Най-желаният период за почивка е по време на нова година в Анталия.

Анталия разполага с исторически Стар град, който е известен като Калейчи  и от там се открива най-красивата гледка към пристанището на града. Ландшафтът на Анталия е разнообразен както с прекрасни плажове, така и стръмни скали. Средновековни крепости датиращи още от римски и византийски времена обграждат Стария град на Анталия.

Площадът „Таксим“ води до местния туристически информационен център. Ако имате нужда от конкретна информация за посещението си в Анталия, това е мястото, където можете да получите най-актуалните градски пътеводители, информация за пътуванията както и всякаква обща информация за града. Анталия е град който постоянно се развива и просперира, от десетилетия насам той привлича все повече и повече туристи и повечето от тях предпочитат да прекарат нова година 2013 в Анталия.

Градът е най-доброто място за посрещане на нова година 2013 в цяла Турция. Зимата в града е мека и дъждовна. Почти през цялата година времето е прекрасно и подходящо за почивка в Анталия.Градът е една от най-предпочитаните туристически дестинации в света и е особено популярна като средиземноморска дестинация. В града има много атракции и забележителности, които няма да ви оставят да скучаете.

Анталия е един много красив курорт с булеварди, отрупани с красиви палми, живописно пристанище и тесни криволичещи улици, които водят до стария град. Градът изобилства от хотели, барове, ресторанти и магазини, които ще запълнят свободното Ви време. Почивката в Анталия ще Ви отведе до един пенлив участък от турското крайбрежие, където историята и изкуството съжителстват перфектно.

Посрещането на нова година в Анталия 2013 е едно незабравимо преживяване. По това време на годината всички хотели в града са препълнени и животът по улиците на града кипи. Местното население е много добре настроено и дружелюбно, винаги може да Ви упътят или помогнат с нещо, защото повечето от тях знаят английски език. Нова година в Анталия е едно вълнуващо преживяване, което не трябва да изпускате. Всеки турист прекарал една нова година в Анталия, винаги го прави и втори път.

В новогодишната нощ администрацията на града е подготвила красива заря, която започва точно в 00:00 часа на 31 януари. Повечето туристи излизат на централния площад за да се забавляват заедно с празничната програма, която продължава  до малките часове на нощта.Всички клубове, заведения и ресторанти работят до ранни зори и предлагат куверти, които обещават една незабравима новогодишна нощ.

Анталия привлича милиони туристи с красивата си природа и исторически богатства. Комбинацията от слънце, дълбоко синьо море и планина, покрита с дървета, това е място което не може да бъде видяно другаде.  Посрещнете нова година 2013 в Анталия, за да усетите истинско удоволствие от празника. Градът ще ви посрещне с хармония и топла средиземноморска усмивка.